Käytösneuvonta

Käytösneuvonta on henkilökohtaista opastusta erilaisissa koirien käytöshäiriöissä tai ongelmissa.

Ihmisille joilla on ongelmia tai hankaluuksia koiriensa kanssa. Jokaiselle tehdään yksilöllinen suunnitelma. Mitä aikaisemmin ongelmakäytöksiin päästään puuttumaan, sitä helpompi on asioita muuttaa. Joten ole ajoissa liikkeellä jos huomaat ongelman alkavan muodostua. Ota yhteyttä jo ennen kuin ongelma alkaa kiristää hermojasi tai hankaloittaa elämääsi. Jos näin on kuitenkin jo päässyt käymään, ota rohkeasti yhteyttä niin arvioidaan tilanne. Ole valmis muuttamaan myös omia tapojasi.

Käyttäytymishäiriö voi johtua myös kiputilasta tai sairaudesta, käythän tarkistuttamassa lemmikkisi eläinlääkärillä ennen käytösneuvonnan alkua.

Käytösneuvonnan hinta 60 € ensimmäinen tapaaminen, johon sisältyy tapaaminen asiakkaan kotona, lähtötilanteen kartoitus, ohjattuja harjoituksia sekä kirjalliset ohjeet jatkotoimenpiteisiin. Jatkoharjoitukset 40 €/h, sisältää harjoittelutilanteen tarkastuksen, ohjattuja harjoituksia ongelmatilanteisiin sekä seuraavan harjoittelujakson kirjalliset ohjeet. Hangon taajama-alueen ulkopuolella, laskutan 0,45 € kilometrikorvauksen.

Soita tai laita sähköpostia, kevat.aalto @ pp.inet.fi, 050 598 4202