Luennot

Ruokinta – Kaisa Hilska luennoi!!

Ruokintaluennon aiheena raaka-aineiden vertailu, koiran ruokinnan perusteet, sekaruokinta eli yhdistetty nappula ja raakaruoka sekä raakaruokinnan aloittaminen. Luennon aikana ja jälkeen saa esittää kysymyksiä.

Kaisa Hilska opettaa ammattikoulutasolla eläinten ruokintaa, genetiikkaa ja jalostusta sekä anatomiaa, käyttäytymistä ja oppimispsykologiaa. Hän toimii myös jalostusneuvojana. Koulutukseltaan Kaisa on agrologi AMK. Kaisa kasvattaa australian kelpieitä kennelnimellä Kelmi. Linkki Kaisa Hilskan yrityksen Koirataito sivuille http://www.koirataito.net/index.php?id=01-ruokavaliot 

Luennon hinta 25 €, kesto 3 h ja luento pidetään Hangossa, 12.02.2013.

Luento järjestetty, oli hyvä ja mielenkiintoinen, asiaa tuli enemmän kuin pystyi omaksumaan, mutta onneksi luentomateriaalin sai mukaan.

Ruokinta mainos

Koiran hieronta- ja venytyskurssi    – Janina Granell vetää!

Hieronta ja venyttelykurssi järjestetty. Syksyllä 2013 tai keväällä 2014 uudestaan. Toiveiden perusteella järkätään, joten olkaa aktiivisia kyselemään.

Koirahierontakurssi Hangossa

 

 

Pennun hankinta  – Luento

Luento koiranpentua harkitsevalle ja oikeaa rotua etsivälle. Hyödyllinen vaikka olisi jo muutama koira ollut. Minimi 3 osallistujaa. Hinta 15 € / perhe.