Toimitusehdot

Käytösneuvonta asiakkaat

Käytösneuvonta asiakkaat ovat velvollisia kertomaan todenmukaisesti koiran ja ohjaajan ongelmista. Asiakas on velvollinen kertomaan jos koira on purrut tai käyttäytynyt aggressiivisesti eläimiä tai ihmisiä kohtaan.

Muihin koulutuksiin osallistumisen edellytykset

Koiran tulee olla terve. Järjestäjällä on oikeus sulkea koulutuksesta pois selvästi sairas tai loukkaantunut koira sekä kieltäytyä eläintä vahingoittavan harjoituksen sallimisesta. Velvollisuuteni on noudattaa Eläinsuojelulakia ja huolehtia eläinten hyvinvoinnista.

Kaikkien yhteiskoulutuksiin osallistuvien koirien tulee olla hyvin ohjaajansa hallinnassa eikä saa käyttäytyä aggressiivisesti muita koiria tai ihmisiä kohtaan. Huomioithan että samassa tilassa harjoittelee myös muita koirakkoja, jokainen vastaa itse koiransa tekemisistä (kts vastuut ja vakuutukset). Rokotukset tulee olla suoritettuina Kennelliiton ohjeistuksen mukaan. Kohta hallinnassa olosta ja rokotuksista ei koske pentueskarin pikkupentuja joiden koulutus ja rokotusohjelma on vasta alkanut.

Juoksuinen narttu voi osallistua koulutuksiin noudattamalla koulutuskohtaisia ohjeita.

Peruutustilanteet ja keskeytykset

Kurssin etukäteen maksettu osallistumismaksu palautetaan kokonaan, mikäli peruutus tehdään vähintään 10 päivää ennen kurssin alkamista.

Kurssimaksu tulee suorittaa kokonaisuudessaan, ellei sitova ilmoittautuminen kurssille ole peruttu 10 päivää ennen kurssin alkamista.

Jos et pääse kurssille jolle olet ilmoittautunut, voit järjestää paikallesi toisen osallistujan.

Ohjaajan tai koiran sairastuessa kesken kurssin, osallistumismaksu palautetaan lääkärin tai eläinlääkärin todistusta vastaan, yhden kurssikerran omavastuulla.

Mikäli järjestäjä peruu kurssin, palautetaan osallistumismaksu kokonaan. Pakkasen, kurssin järjestäjän sairastumisen johdosta tai jonkin muun syyn takia peruttu yksittäinen harjoittelukerta siirretään toiseen, järjestäjän erikseen ilmoittamaan ajankohtaan.

Vastuut ja vakuutukset

Jokainen kurssille osallistuja on itse vastuussa itsensä ja koiransa tekemisistä sekä hankkii tarvitsemansa vakuutukset niin halutessaan. Kurssin järjestäjä vastaa koulutuskaluston toimivuudesta ja turvallisuudesta sekä itse koulutuksesta. Järjestäjällä on oikeus sulkea pois koirakko joka toistuvasti aiheuttaa häiriötä kurssilla tai on haitaksi muiden osallistujien harjoittelulle. Tällöin kurssimaksua ei palauteta, jollei kurssilta pois suljettu löydä korvaavaa osallistujaa kurssille.

Ostamalla kurssin ennakkomaksulla tai käteisellä asiakas hyväksyy nämä ehdot sekä sitoutuu noudattamaan niitä.