Pentukoulutukset

Pentueskari

Pentueskari on tarkoitettu 8-16 viikkoisille Suomessa syntyneille koiranpennuille omistajiensa kanssa. Tuontipennuille voin järjestää erikseen oman eskarin, vähintään 4 osallistujaa. Eskariin kuuluu 5 harjoittelukertaa sekä kirjalliset materiaalit. Eskarissa puhutaan oppimisesta, sosiaalistamisesta, stressin hallinnasta, luoksetulosta, kauniista hihnakäytöksestä ja koiran käsittelystä niissä muodoissa mitä jokainen koiranomistaja niitä tarvitsee, olit sitten pitkän linjan harrastaja tai vasta ensimmäisen koiran hankkinut. Eskarissa tehdään harjoituksia ja lopuksi pennut saavat leikkiä keskenään harjoitellen leikkiä ja koirien keskinäistä elekieltä. Maksimi osallistujamäärä 6 koiraa. Hinta 50 euroa.

Pentueskari järjestetään keskiviikkoisin klo 18-19. Seuraava eskari alkaa syyskuun lopussa 2016. Kun sinulla on tulossa pentu niin ole ajoissa yhteydessä että saat eskariin paikan. 

Uusi kurssi alkaa 28.9.2016, keskiviikkoisin, 5 kertaa.

Pentueskarin jatkot

Pentueskarin jatkoille voi tulla pentueskarin käyneet, alle vuoden ikäiset koirat.

Junnueskari

Junnueskari on kuin pentueskari, mutta heille ketkä unohtivat tulla pentueskariin. Eli 5 kk – 12 kk ikäisille pennuille. Junnujen kanssa tehdään samoja harjoituksia ja edetään koirien sekä ohjaajien tahtiin. Käydään myös harjoituslenkillä, jossa harjoitellaan sitä kultaakin kalliimpaa kaunista hihnakäytöstä sekä luoksetuloa.